Welkom in de bodemsector vind-traineesWelkom in de bodemsector 2008 - All rights reserved.http://www.nationaalbodemtraineeship.nl/nlWerken aan de toekomst. Dat is waar het om gaat bij het Nationaal Bodemtraineeship. Jouw toekomstinfo@nationaalbodemtraineeship.nlWelkom in de bodemsector vind-traineeshttp://www.nationaalbodemtraineeship.nl/http://www.nationaalbodemtraineeship.nl/layouts/images/print_logo.pngTraineehttp://www.nationaalbodemtraineeship.nl/vind-trainees/424787WO,

Kasper is een open en vriendelijke kandidaat die momenteel bezig is met het afronden van zijn master. Tijdens zijn bachelor Bodem, Water en Atmosfeer aan de universiteit van Wageningen ontwikkelde zich een passie voor waterproblematiek. Na de bachelor heeft hij bewust gekozen om zijn master in een andere stad te gaan doen en zich toe te leggen op het thema water. Daarbij viel de keuze op Marine Sciences aan de Universiteit Utrecht. Nu Kasper bijna afgestudeerd is wil hij graag aan de slag in de watersector en dit combineren met het Nationaal Watertraineeship.

Kasper is een goede luisteraar, wat hem helpt hoofd- en bijzaken snel van elkaar te scheiden. Hij staat bekend als een gedisciplineerde en doelgerichte werker, die graag zaken oppakt en ze nauwgezet tot een goede einde brengt. Als hem de ruimte gegeven wordt om vrij te denken komt hij ook met creatieve en innovatieve ideeën.

Voor zijn eerste baan zou Kasper graag met thema’s als klimaatadaptatie, Building with Nature en kustverdediging aan de slag gaan. Hij ziet zichzelf bij zowel een overheid als een adviesbureau aan de slag gaan. Hoofdzaak is dat hij met zijn werk een bijdrage kan leveren aan een betere wereld. Momenteel woont Kasper in Gouda en daar wil hij graag blijven. Hij is bereid voor een baan ongeveer één uur te reizen en zoekt in de regio’s Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. 

, Watertraineeship, Gouda
Traineehttp://www.nationaalbodemtraineeship.nl/vind-trainees/424801WO,

Coen is een vriendelijke en initiatiefrijke kandidaat die vorig jaar zijn master Climate Physics afgerond heeft aan de Universiteit Utrecht. Daarvoor heeft hij de bachelor Aardwetenschapen aan de VU gedaan. Coen is een sportieve en avontuurlijke persoon met een passie voor (sport)klimmen. Momenteel geeft hij daarin les en organiseert en plant hij alpine-expedities voor groepen, recentelijk bijvoorbeeld naar Kirgizië.

Hij heeft interesse in water, klimaat, duurzaamheid, energieproductie en meteorologie. In het bijzonder de thema’s Stedelijk water, klimaatadaptatie, hoogwaterbeschermingsprogramma spreken hem aan. In zijn studies heeft hij geleerd hoe hij vanuit een hard wetenschappelijke fundament naar concrete verschijnselen kan werken. Hij wil zijn kennis nu graag gaan gebruiken om bij te dragen aan een betere maatschappij. Dankzij zijn brede opleiding zowel brengt hij zowel technische als bestuurlijke kennis mee. Naast zijn brede opleiding heeft Coen ook enige ervaring met coderen.

Anderen omschrijven Coen als een betrouwbare collega, die initiatieven durft te ontplooien, snel het grote plaatje ziet en als een echte doorzetter wanneer hij zich ergens in vast bijt. 

Coen woont momenteel in Amsterdam maar voor een leuke baan verhuist hij graag. Hij is per direct beschikbaar en zou graag bij een overheid of adviesbureau aan de slag gaan.

, Watertraineeship, Amsterdam
Trainee duurzame bodem en klimaatadaptatiehttp://www.nationaalbodemtraineeship.nl/vind-trainees/424818WO,

Klais is een gedreven starter en gemotiveerd om aan de slag te gaan in het bodemwerkveld. Vanuit zijn studies Bodem, Water, Atmosfeer (bachelor) en Earth and Environment (master) is zijn passie voor bodemvraagstukken gegroeid en de samenhang met andere 'maatschappelijke' thema's.

Zijn interesse ligt op het gebied van klimaatadaptatie, duurzaam landgebruik, GIS, waterbeheer en landscape restoration. Klais krijgt energie van concrete projecten en een werkplek waar aandacht is voor het team en samenwerking. Klais is van nature een verbinder, heeft een kritische blik, maar heeft altijd aandacht voor zijn omgeving.

In een team werkt hij als bemiddelaar en streeft naar consensus en ruimte voor verschillende ideeën.

Klais is per direct beschikbaar en staat open voor elk type organisatie.

, Bodemtraineeship, Wageningen