Het werkveld van bodem en ondergrond heeft professionals nodig met een frisse blik die over grenzen heen kijken. Het Nationaal Bodemtraineeship speelt in op deze behoefte en biedt pas afgestudeerde hbo'ers en wo'ers een unieke en aantrekkelijke start van hun carrière in bodem en ondergrond.

Werken met talent

Werk met jouw talent

Werk met talent

Mensen achter het NBT

Programmabureau

Het Nationaal Bodemtraineeship wordt uitgevoerd door het programmabureau dat ook verantwoordelijk is voor het Nationaal Watertraineeship. Vanuit ons kantoor in Den Haag verzorgen wij de organisatie van het traineeship, de invulling van het programma en de werving van trainees. Daarnaast zorgt het programmabureau voor persoonlijke en professionele begeleiding van trainees en opdrachtgevers.

> lees meer

Trainers/coaches

Onze trainingen worden gegeven door een vast team van trainers. Iedere groep heeft een vaste trainer en die alle trainingen verzorgt. De coach verzorgt de persoonlijke coachsessies en ondersteund de groep tijdens intervisie bijeenkomsten.

> lees meer

Partners

Het Nationaal Bodemtraineeship is geïnitieerd en ontwikkeld in samenwerking met diverse partijen uit de wereld van bodem en ondergrond. Het traineeship wordt gesteund door onder andere deze partijen.

> lees meer